Paprikasaus

Ingredienser

  • 3 Paprika
  • 1 Chili
  • 1,5 dl Hvitvin/eplejuice
  • Hvitløk
  • 2 Charlotte løk
  • Timian fersk (kan fint sløyfes)
  • 1 dl (Krem)Fløte
  • 1 dl Kraft fra fisk/kylling

Hvordan det gjøres

  1. Varm opp steikeovnen på 200 grader på grillfunksjonen.
  2. Del paprikaene og chilien i 2 og ta ut frø og gjør de reine. Legg de på bakepapir sammen med hvitløken og smør de inn med olivenolje.IMG_20150425_151138
  3. Sett de i ovnen til de skallet bobler/svartner, noen minutter før du tar de ut ta litt timian kvister over paprikaen                         .IMG_20150425_153455
  4. Ta av skinner/skallet på paprika og chili (er veldig varmt) og legg til sides på et fat Hell oljen ned i en panne og ta grovhakket Charlotte løk og gylden den i pannen. Tilsette paprikaen, chili, hvitløk og rosmarinen og la det frese forsiktig noen minutter.                                                       IMG_20150425_154640
  5. Ta i hvitvin/eplejuice og kraft fra kylling/fisk. Gi det et oppkok, og la det stå på middels sterk varme og la det reduseres til ½-1/3.
  6. Kjør det i en blender og tilsett fløte. Smak til med salt og pepper. (Du trenger ikke fløte hvis du vil være sunn)

One comment on “Paprikasaus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>